Cantar macara Profesional
cantar macara profesional
Capacitate de ridicare 8 tone. Uitlizat atat la interior si exterior. Ecran cu vizibilitate ridicata in orice conditii de lumina, chiar si pe timp de noapte. Dotat cu carlig si inel de ridicare, telecomanda inflarosu, carcasa robusta din otel inox.
Cantar macara Profesional
cantar macara profesional
Se foloseste atat la interior cat si la exterior. Capacitate de ridicare: 10 tone, 15 tone, 25 tone, 35 tone. Este dotat cu: telecomanda inflarosu, acumulatori reincarcabili, carlig rotativ si inel de ridicare.
Cantar macara Profesional
cantar macara
Capacitate de ridicare de la 150 kg la 6 tone. Uitlizat atat la interior si exterior. Dotat cu carlig si inel de ridicare, telecomanda inflarosu, carcasa robusta din otel inox.
Cantar macara Easy
cantar macara
Capacitate de ridicare: de la 300 kg la 9 tone. Este dotat cu: telecomanda inflarosu, cutie de transport si accesorii ridicare. Greutatea sa redusa fac din acest cantar un instrument usor de folosit.
Cantar macara Heavy
cantar macara mare capacitate
Este un cantar de macara care se utilizeaza atat in interior cat si exterior, fiind destinat pentru uz intern. Capacitate: 12 tone, 17 tone, 25 tone, 35 tone, 55 tone. Dotat cu 2 chei de tachelaj, acumulator reincarcabil.
Cantar macara EX
cantar macara profesional zona periculoase
Este un cantar de macara pentru zone periculoase. Se utilizeaza atat in interior cat si exterior, fiind destinat pentru uz intern si uz comercial. Capacitate: 15 tone, 25 tone, 35 tone. Este dotat cu: telecomanda inflarosu, acumulatori.
© 2011 Kinetech Distribution        
         
Chingi textile Accesorii ridicare Furci motostivuitoare Cantare platforma Magneti ridicare
         
Lanturi ridicare Sufe metalice Transpaleti simpli Cantare osie Transpalet electric
         
Lanturi industriale Dispozitive ridicare Transpaleti cu cantar Cantare comerciale Stivuitor electric
         
Lanturi Gall Echipamente ridicare Cantare macara Cantare auto Motostivuitoare
         
Cablu tractiune Spreadere Graifere Cantare medii deosebite Echipamente second-hand